A+ R A-

HITACHI

Erőssége a hangtalansága. ( akár a Ninja!- hiszen japán)

2006-ban a HITACHI volt a sláger!

Különös érdeklődés volt a legújabb model után, ( AIR EXCHENGER) mely ötvözi az elődjeinek a műszaki finomságát, a plazmaszűrős légtisztítóval, valamint a frisslevegő szivattyúval.

A BIGFLOW és a SUMMIT típusok szűrőrendszere ugyan nem annyira fejlett, mint az LG-nek, vagy a SAMSUNG-nak, de sokkal csendesebb náluk. Azért szégyenkeznie nem kell, mert neki is van antibakteriális szűrője, pórszűrője és szagtalanító szűrője. Viszont, a SUMMIT RAS-18, RAS-25-ös készülék éjszakai üzemmódban mindössze 20dB hangerővel képes működni! Ez hihetetlen! Ennyire zajtalan, egy hangszigetelt stúdió, amikor senki nincs bent és semmi nem működik. Ez a tulajdonsága a hálószobák esetén válik döntővé. A hangtalan működés a kültéri egységnél is rendkívül fontos lehet, hiszen az a szomszédokat tudja rendkívül zavarni, mivel akinek nincs klímája az nyitott ablak mellett alszik. Ha 8 m-en belül van a szomszéd ablaka, vagy belső körfolyosós téren belül lehet elhelyezni kültéri egységet, esetleg fafödémre, akkor kizárólag a HITACHI készülékcsaládot javasoljuk, de azon belül is inkább az INVERTERes típusokat.
Nincs annál dühítőbb, mint ha valaki attól nem tud aludni, amitől a nyugalmas pihenését várta.

A 20dB az 20dB!
Mivel a klíma nem csak oldalfali splitkészüléket készülékeket jelent, így a HITACHI is rendelkezik Multizone készülékcsaláddal, légcsatornázható készülékekkel ipari csarnokok, üzletközpontok hűtésére alkalmas folyadéhűtőkkel, komplett légkezelő berendezésekkel.

Beszállítóink

Besz2

"

Besz2 (copy)

Beszállítóink (copy)