A+ R A-

MIDEA

Ez az a termékcsalád, mely kivívta elismerésem.

Nem önmagában azért, mert jó minőségű, komfortfokozatú készülékeket gyártanak, melynek átcímkézésével, márkás, nagynevű amerikai és német cégek árulják többszörös pénzért sajátjukként feltűntetve, ezt a kínai fejlesztésű, de TOSHIBA alapokra készült szerkezetet. Hanem, az a tény, hogy mennyi apró jelentéktelen dolog kell ahhoz, hogy egy cég ebben a véres versenyben is többszörösére tudja növelni eladási volumenét.

Talán a szerencsés névválasztás, vagy a lendületes színes logó, vagy a megbízható minőség az, ami miatt nagyon jól eladható termék a MIDEA, annak ellenére, hogy a tömegklímák, és a minőségi klímák között van az ára.

A biofilterrel, és ionizátorral szerelt változatát, már nyugodt szívvel merem ajánlani minden célra. Az MSH09, és az MSH12 plazmaszűrős típus a csúcsragadozók közé tartozik.
Ugyanezt a készüléket találhatjuk a FISHER gyártmányai között is, Medical néven.

Tehát ezt a készülékcsaládot azok számára ajánlom, akinek a lehetősége nem engedik meg a drága minőségi készülékek megvásárlását, és dömpingkészülékek felszerelésével pedíg, nem szeretnék kivívni az ismerősei gúnyos mosolyát.
A MIDEA egy bátran vállalható márka, melyet mi is bátran vállalunk. Szép, rendkívül megbízható és árban is kiváló készülékcsalád!

Beszállítóink

Besz2

"

Besz2 (copy)

Beszállítóink (copy)