A+ R A-

LG

Minden igényt kielégítő, minőség és megbízhatóság terén is kiváló termék. Forgódugattyús csúcstechnológia következtében, ez a klímakészülék a csendesebb, és kisebb méretű kültéri egységgel rendelkezők családjába tartozik.

A minőséget tükrözi, a meghibásodás elenyésző száma, valamint a figyelemre méltó, 3 éves teljes körű gyári garancia. Teljes termékskála. 2002-2003-2004-2005-ben a világon vezető márka, az eladási mennyiség tükrében. Ennyi ember nem tévedhet! A folyamatos műszaki fejlesztésen túl, az LG szakított legelőször, a klasszikus oldalfali klímák formavilágával. 2004-ben piacra dobta az LG ART COOL modelljeit.

Az LG ART COOL modellek drasztikusan szakítanak a hagyományos színvilággal, és így nem csak megtűrt műszaki berendezésekké, hanem minden lakásstílushoz harmonizáló berendezési tárggyá váltak. Két fő típusa van, a MIRROR ( a hosszúkás ) mely tükörhatású, fémes, kék, és cseresznye színben kapható. Idén megjelent az eddigi 3,5 kW-osokon felül a 2,8 kW-os, és az 5,3 kW-os, valamint a 3,5 kW-os inverteres változat is. Ezek, metál és tükör felülettel kaphatóak. Másik fő csoport a PANEL., négyszögletes, vagy erősen nyomott téglalap formában, 2,6,-3,5,- és 5,3 kW teljesítménynyű kivitelben, metál, kék, és faminta felülettel kaphatóak.

Az LG, kifejlesztette az alumínium hűtőfelületek hatásfokát nagyban rontó patinásodás kialakulásának ellenszerét, a GOLD bevonatot. De a 2004 évi világvezető pozícióját, szerintem a NANO PLAZMA légtisztító rendszerének köszönheti. Ez képes eltávolítani a levegőből az atkákat, a pollent, az állati szőröket, és az egyéb apró méretű allergén anyagokat.

A PANEL típus egyedisége az előbbieken felül a légbefúváson alapszik. Normál üzemmódba, a két oldalán, és alulról árasztja el a helyiséget a hűvösséggel. Éjszaki üzemmódban, csak a két oldalából árad a hideg, így az alvó ember semmiképp nem kap ártalmas direkt huzatot.

Beszállítóink

Besz2

"

Besz2 (copy)

Beszállítóink (copy)